• Ludo Beuselinck
 • Ludo Beuselinck
 • Ludo Beuselinck

  Avonturier
  Race Lite Travelmaster 2.6

  Negen jaar geleden wilde Ludo reizen, fietsen en foto's nemen combineren. "Ik kwam uit bij de travelmaster 2.6. Een heerlijke sturende fiets met een laag zwaartepunt. Vandaag, 129000 km later, heeft de fiets alleen maar meer karakter gekregen. Verre landen, Europese trips, tochten rond de kerktoren met de familie en ritten naar het werk: een beest van een fiets. Wat mij betreft: net ingereden!"

  Midden augustus vertrekt hij meestal op een tweeweekse soloreis waarin Ludo veel kilometers combineert met nieuwe landen. Noorwegen-Belgie, Albanie-Belgie, Kirgistan, Tajikistan... Heerlijke ervaringen die ik iedereen kan aanraden.

  Ludo heeft inmiddels een tand(riemp)je bij gestoken! De Santos Race Lite met riem, Rohloff en Son is snelheid gecombineerd met degelijkheid en duurzaamheid. Samen met lichtgewicht bepakking kan hij relatief veel kilometers maken. Zijn doel: tussen 250 en 400 km per dag, Europa rond.

Winterritten

Het is winter, maar stilzitten is er niet bij. Een tweedaagse rit In Zuid-Frankrijk doet deugd! Maussane les alpilles- Le Barcares- Maussane. De helft van de Mediterraanse kust op een dag.

Lees meerContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!