• Trapper
 • Trapper

  Columnist
  Travelmaster 2.8
  Race Lite
  SCC03

  Trapper schrijft elke maand een column over zijn vele fiets-belevenissen. Dichtbij huis, maar ook pakt hij af en toe een colletje in het buitenland. Samen met zijn gele monster neemt hij je mee door regen en wind, zonneschijn en frisse lentekleuren.

GPS training

Verdwalen is een van de kernkwaliteiten van Trapper. Draai hem twee keer in de rondte en hij heeft geen idee meer waar het noorden is. Laat staan welke kant hij op moet. Terug van zijn fietstocht uit Praag kocht Trapper een navi.

Lees meer


Karretje

Trapper heeft een karretje. Een Radical Cyclone 4. Vanuit Praag terug naar huis fietsen was het plan. Met de trein daar naar toe, paar dagen rondkijken en dan de fiets op.

Lees meer


Vlaanderen

Het is een gure februari-ochtend. Trapper gaat bij Zelzate linksaf het kanaal over Vlaanderen in. De dag ervoor reed hij nog begeleid door een voorzichtig zonnetje wonderschoon over dijkjes langs de Schelde. Maar dit? Hoe lelijk wil je het hebben.

Lees meer


Herfst

Geen zuchtje wind. De herfsttinten donkerrood, oker, bleekgroen zo ver je kunt zien. De banden ruisen over het asfalt, maar verder is er geen geluid te horen. Op een steenworp van al het Randstad-lawaai is Nederland ineens doodstil.

Lees meer


Winter

Poeh, koud! Na een kwartiertje hete douche zit er weer gevoel in Trappers handen en voeten. En toch was het een lekker tochtje. Veertig kilometer bij circa min vijf met nauwelijks wind en onder zo’n bleek winterzonnetje. Trapper vond het prachtig. No pain no gain, toch?

Lees meer


Zomer

In juli dacht Trapper nog dat de zomer dit jaar op een maandag was gevallen. Toen reed hij op de Travelmaster van Praag terug naar huis, had het een enkel dagje warm, maar vooral ook koud. En nat. Was dat vorig jaar niet ook al zo?

Lees meer


Jaarwisseling

Het einde van het jaar is het moment voor terugblikken en overpeinzen. Het afgelopen jaar mocht er zijn. Er gingen flink wat kilometers onder de wielen door. Net geen tienduizend. Trapper probeert geen cijferfetisjist te zijn, maar de woorden ’net geen’ doen toch een beetje zeer.

Lees meerContact

    Schillingweg 41
   2153 PL Nieuw-Vennep
   +31 (0) 252 426 123
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   www.santosbikes.com

Santos op Twitter   Santos op Facebook   Santos op Instagram   Santos op Youtube


Vind een dealer

dealer icoon mapVind een dealer bij jou in de buurt en test je favoriete fiets.

Stel je fiets samen en bouw 'm op zoals jij dat wilt. Eenvoudig.


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.