TravelRack XL 

Heavy duty drager speciaal voor 29ers


Met de komst van de Santos 29ers kon een extra sterke en stabiele achterdrager niet uitblijven.
Santos ontwikkelde de TravelRack XL, een echte heavy duty drager, die past bij deze wereldfietsen van formaat.

 

Santos design made by Tubus

11 1024

 

13 1024

Extra sterk en stabiel

Om de drager de nodige stabiliteit mee te geven heeft hij dikkere buizen, van 14 en 12 mm dik. De voorste buis is daarmee bijna 3x zo stijf geworden. We hebben hem zo ver mogelijk naar voren geplaatst, zodat de stangetjes naar het frame veel korter worden. Bij kleine/sloping frames maakt dat een enorm verschil in stabiliteit. 

De TravelRack XL is de stijfste drager die Tubus tot nu toe heeft gemaakt.

Lekker lang plateau

De verlengde voorkant heeft nog een bijkomend voordeel; je hebt bovenop lekker veel ruimte voor al je bagage. Het blijft bovendien goed op z'n plaats met die ronde voorkant waar je een spin aan kunt bevestigen. 

16 1024

Tassen op de juiste positie... 

De tassen hang je laag aan de drager om het zwaartepunt gunstig te houden. De haken kunnen ver uit elkaar, zodat de tassen beter op hun plek blijven. 

...en goed ondersteund

Tassen die aan de drager hangen worden zoveel mogelijk ondersteund in één plat vlak. Dat lijkt logisch, maar bij veel dragers wordt de tas wat getordeerd met bevestigen. Dat zorgt op den duur voor verbogen panelen of zelfs uitgescheurde haken.

8 1024

Speciale versie voor grote frames

Voor de grote frame (65 en 70 cm) is er een aparte versie gemaakt, waarbij de voorste buis een bocht maakt. Het geeft ruimte voor de remhendel van HS33 velg- of Firmtech remmen.

10 1024

Spatbord zit goed vast

De TravelRack XL heeft bevestigingspunten voor een spatbord. Drie punten houden het op zijn plaats en maken de spatbord-stangetjes overbodig. Een speciaal SKS spatbord is daarvoor ontwikkeld. Mocht je een spatbord met stangetjes willen monteren dan kan dat natuurlijk ook, geen probleem. 

Beschermde lamp

De achterlamp wordt bevestigd tussen de twee achterste bogen en is daarmee goed beschermd. Een verlichtingskabel leggen we binnendoor, wel zo fraai. 

De TravelRack XL wordt vanaf nu als standaard-optie aangeboden op de Travelmaster 2.9, Travel Lite en 4.29 mountainbike.

 


Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!