Clean & dedicated
De Santos Kabelgeleiders zijn bouwblokjes voor aan je frame. Welke configuratie je ook kiest: je hebt altijd de juiste hoeveelheid nokjes. Met een clean en dedicated frame kun je voor de dag komen.

Modulair
De Santos Kabelgeleiders bestaan uit drie verschillende delen. Deze zijn modulair te gebruiken voor 1, 2, 3 of 4 kabels, én meer, want de combinaties zijn stapelbaar. Afhankelijk van wat gunstig is, kun je de kabels compact monteren of bijvoorbeeld naar 1 kant.

Gemakkelijk (de)monteren
Een Santos Kabelgeleider past op een gewoon

M5 nokje. Met de bout erin zijn de kabels direct opgesloten en het vormslot voorkomt dat de onderdelen gaan draaien ten opzichte van elkaar. Service en onderhoud aan de kabels is gemakkelijker dan ooit.

Compact, sterk en lichtgewicht
De Santos Kabelgeleiders zijn sterk, lichtgewicht en van geanodiseerd aluminium (roest niet); zo houden ze de kabels netjes aan het frame.

Op de toekomst voorbereid
Wil je later nog iets wijzigen aan je fiets? We plaatsen er met gemak kabelgeleiders bij of halen ze eraf. Dat is bijvoorbeeld handig als je de fiets in de toekomst wilt laten ombouwen tot elektrisch exemplaar.

 


Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!