Grand Depart van 55.000 km lange solo fietstocht!

Als eerste Nederlander solo rond de wereld fietsen op 22 jarige leeftijd

Op 1 september 2015 zal Utrechter Rick Creemers, The Cycling Dutchman, vanaf de Domtoren vertrekken voor een solo fietstocht rond de wereld. Met de tocht van 55.000 kilometer tracht Rick de eerste Nederlander te worden die rond de aarde fietst, op een Santos!

Het is al vanaf 6 jarige leeftijd zijn droom en Rick heeft 16 jaar gespaard om dit avontuur mogelijk te maken. Nu is de tijd aangebroken! In 2 jaar tijd zal Rick alleen de wereld rond fietsen om op 1 september 2017 weer onder de Domtoren te staan.

Rick redt zich tot nu toe prima alleen; hij bouwde zijn eigen website, verstuurde persberichten, stippelde zijn route uit, en regelde alles rondom zijn reis alleen. Voor een professioneel avonturier klinkt dat misschien gemakkelijk maar voor een 22 jarige student is dat alleen al een prestatie van formaat. Los van de tocht die hij nog gaat maken.

Reizen en avontuur zit hem in de genen. In zijn eerste levensjaren heeft Rick al kennis gemaakt met verschillende culturen over de hele wereld en het (over)leven in de natuur. Gesteund door familie, vrienden en duizenden enthousiaste dromers en doeners - zoals bijvoorbeeld Wilco van Rooijen (professioneel avonturier en bergbeklimmen), Jan van Zanen (burgemeester van Utrecht) en Eva Jinek - zal Rick zijn uiterste best doen om zijn levensdroom in vervulling te laten gaan!

‘Straks leef ik mijn droom, heb ik 2 jaar vakantie en hoef ik alleen nog maar 55.000 km te fietsen!’

The Cycling Dutchman vertrekt 1 september 2015 om 10:00 vanaf Domplein, Utrecht.
Fiets je ook een stukje met hem mee?

 Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!