Stenen paddenstoelen en rotsschilderingen

Op mijn Thaise kaart (in het Thai, dus die kon ik niet lezen) had ik een klein fototje ontdekt met een aardig lijkende rots er op. Er stond een pijl bij die wees naar een plekje niet al te ver van de weg.

Het leek me een goed idee om die rots even ‘mee te pikken’. En dus sloeg ik linksaf op een klein weggetje dat me 4 km verder naar een inderdaad mooie paddenstoelvormige rots voerde. Ik zeulde mijn fiets door het struikgewas om een foto van de rots, mijn fiets en mijzelf te maken. Na de opstelling van zowel mijn fiets en de camera voltooid te hebben, had ik 10 seconden voor de zelfontspanner af ging om terug te rennen naar de door mij uitgezochte, meest ideale plek en een peinzende blik aan te nemen, alsof ik daar al uren stond.

Dicht daarbij bevond zich een bezoekerscentrum dat volgens mij nauwelijks werd bezocht. Het was al niet zo vroeg meer maar de vriendelijke parkwachters stonden mij toe daar mijn tent op te zetten.

WhatsApp Image 2018 02 03 at 12.25.45

Voorbij de grote paddenstoel-rots kwam ik op bekend terrein: Pha Taem nationaal park. Daar ben ik een aantal jaren geleden geweest op de zuidoost-Azië-reis waarover ik het boek ‘De hanen van de koning’ heb geschreven. Ook in dat park staan een paar aardige paddenstoelrotsen.

WhatsApp Image 2018 02 04 at 14.42.20 1

Je vraagt je bij het zien van zulke tekeningen af of dit afbeeldingen zijn van wezens uit de ruimte of dat de schilder uit het grijze verleden de archeologen van de 21ste eeuw voor de gek wilde houden.

WhatsApp Image 2018 02 04 at 15.02.50

 

 Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!