Weg met de file! Forenzen tussen Woerden en Den Haag

Edwin Otto, ict'er bij de ANWB, pakt de file dit jaar heel anders aan; hij forenst op zijn elektrische fiets zeker anderhalf uur van Woerden naar Den Haag.

"Wat staan we hier nou met z'n allen te doen, dacht ik vaak als ik weer eens in de file stond. Drie jaar lang pakte ik daarom geregeld de racefiets naar het werk. Nadeel daarvan is de afhankelijkheid van daglicht: met die dunne bandjes ga je zo onderuit in het donker.
Sinds twee maanden heb ik een elektrische fiets. Een flinke investering, die zich uitbetaalt: ik voel me fit, belast het milieu niet, bespaar benzinegeld en sta niet chagrijnig in de file. Echt ideaal. Met die elektrische ondersteuning trap ik even hard als eerst, alleen kom ik sneller vooruit.
Ik vertrek rond kwart voor zes in de ochtend van huis, douche en bunker havermout op mijn werk en begin dan fris aan mijn dag.
Na de kerst heb ik er twee kerststollen afgefietst.

Natuurlijk is het af en toe wel puzzelen, bijvoorbeeld als de kinderen een uitvoering hebben, maar daar is altijd wel een mouw aan te passen. Ik ga tweewekelijks heen en terug op de fiets, de twee andere dagen wissel ik de fiets af met de auto."

ADContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!