• Bob de Jong

Prachtige natuur moet je beleven!

Bob de Jong gaat een nieuwe uitdaging aan: rond de Annapurna in Nepal met als einddoel een hoogte van maar liefst 5400 meter! En uiteraard gaat zijn Santos 4.29 mee op dit avontuur.

Dat Bob van koud houd, weten we natuurlijk allemaal van zijn schaatscarierre, maar Bob zoekt op de fiets ook graag winterse omstandigheden op. Dwars door de Rockies, het Kaukasus gebergte of Zweeds Lapland in de Midsummer night.

"Sinds 10 jaar is mijn Santos mijn trouwe reis-partner geworden, in de zomer de srr05 en in de winter de race-lite met Rohloff. De snelheid in de winter is minder van belang, hierdoor kon ik vaker in de koude gepekelde wegen doorkruisen zonder zorgen te maken over mijn fiets. Zelf als de temperatuur naar de -20°C gaf mijn racelite een vertrouwd gevoel en gaf ik de voorkeur om buiten over de krakende sneeuw te rijden boven een uur in een warme hotelkamer voor de TV, de prachtige natuur moet je beleven!"

Nu gaat Bob het hogerop zoeken en vertrekt hij in oktober naar Nepal.

Bob is al in training en maakt mooie fietstochten door de Nederlandse natuur. Lekker ontspannen met een bak koffie onderweg om onbekende weggetjes te ontdekken in eigen land. Want, zo zegt hij, "Santos brengt je op een andere wereld!"

Bob de Jong Bob de Jong

 Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!