• Marco en Lisette
 • Marco Meijerink & Lisette Verzijl

  Wereldfietsers
  Travelmaster 3+
  4.29
  Race Lite

  Lisette en Marco zijn al meer dan 30 jaar bij elkaar en vanaf het begin is fietsen de rode draad in hun leven. Door de jaren heen hebben ze grote wereldreizen gemaakt waarbij ze samen over alle continenten hebben gefietst. Grote uitdagingen als de Sahara, de Himalaya, het Andes gebergte, de pampa’s, the outback in Australië, jungle in Azië, alles is befietst, bewandeld, beklommen of bevaren.

  Maar hoe indrukwekkend dat allemaal ook is, belangrijker is dat ze samen nog intens kunnen genieten van een ritje door de Hollandse polder of een wielertocht door de regen in België. Het plezier van het draaien van de pedalen en de lol van het reizen op de fiets, nieuwe mensen ontmoeten. Dat blijft. En misschien moesten wel eerst alle indrukwekkende reizen gemaakt worden om weer te kunnen genieten van een ijsje in Hoek van Holland.

  Elk jaar maken ze een mooie planning van wielertochten en fietsreizen. Want de wereld is mooi en moet natuurlijk per fiets ontdekt worden.

Lesotho - Kingdom in the sky

Vele jaren geleden reden we langs de Dragensbergen en keken we verlangend naar Lesotho, Kingdom in the Sky. Het was toen winter en dat betekende kou, regen en sneeuw in Lesotho. Nu is het zomer en wordt het tijd om dit koninkrijk op grote hoogte te bezoeken.

Lees meer


Portugal, de via Algarviana

We hebben door meer dan 80 landen gefietst en daarbij nooit Portugal aangedaan. Terwijl we hier rondfietsen denken we na wat ons ons in vredesnaam heeft bezield. Wat een mooi fietsland. Dorpjes, mensen, landschap, hartelijkheid. We voelen ons thuis.

Lees meer


Utah by bike

Vroeger wilden we nooit naar Amerika. Geen zin in lange rechte wegen vol met dikke auto's die ronkend voorbij komen rijden met tegen het achterraam van de pick-up, geladen geweren als symbool van de gewelddadige onafhankelijkheid. Zo, dat bleek bijzonder kortzichtig van ons te zijn.

Lees meer


Je bent er zo!

Gewoon op vrijdag aan het einde van de werkdag je fietsjes in de auto gooien, rijden naar Rotterdam, daar op de boot stappen en tijdens het diner glijdt de boot van de kade op weg naar Hull in de United Kingdom.

Lees meerContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!