Santos Bikes

Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is.

Alleen zo kunnen we de beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. Onze fabriek staat in Nieuw-Vennep, dicht bij huis. We geven om kwaliteit en om persoonlijk contact. Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.

Lees meer over Santos >

 

SANTOS SHOWROOM PANORAMA 01
 

 

Onze fietsen

De verschillende Santos Series, voor unieke rijders

 

Lite Serie Lite Serie

Mooi afgewerkt en je ideale partner voor naar
het werk, weekend weg of op vakantie.
 


Bekijk

Power Serie  Power Serie

Fietsen met power.
Ideaal voor vakantie of een snelle trip naar je werk.
 


 
 

Bekijk

Mountain Serie Mountain Serie

Moddervreters. Lekker licht en snel.
Bikepacking, why not?
 


 
 

Bekijk

Tandem Serie  Tandem Serie

Samen even snel,
op vakantie of de wereld over.
 


 
 

Bekijk

Urban Serie Urban Serie

Heerlijk de stad in, het terras op.
Dat doe je met deze fiets.
 


 
 

Bekijk

Agenda

Showroom bezoek

Onze showroom wordt druk bezocht en we nemen graag de tijd voor je. Daarom werken we alléén op afspraak.
Elke vrijdag van 09.00 tot 17.00u.
Kan je niet op vrijdag, bel dan voor een afspraak op een andere dag.
Tip: neem je ID-kaart mee wanneer je onze fietsen wil testen.

Vrijdag 20/10: BIJNA VOL
Vrijdag 27/10: NOG ENKELE VRIJE PLEKKEN
Vrijdag 03/11: VRIJE PLEKKEN
Vrijdag 10/11: VOLOP VRIJE PLEKKEN
Vrijdag 17/11: VOLOP VRIJE PLEKKEN
Vrijdag 24/11: VOLOP VRIJE PLEKKEN
world store icoon

Tip: Santos World Stores

Onze World Stores hebben al onze modellen op voorraad. Dat zijn meer dan 23 Santossen, waarvan de meeste met Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak en riemaandrijving. Er staat een pasfiets en een kleurendisplay, met alle framekleuren op echte framebuizen:

Laatste nieuws

Over onze fietsen en de rijders ervan

Jaarwisseling

Het einde van het jaar is het moment voor terugblikken en overpeinzen. Het afgelopen jaar mocht er zijn. Er gingen flink wat kilometers onder de wielen door. Net geen tienduizend. Trapper probeert geen cijferfetisjist te zijn, maar de woorden ’net geen’ doen toch een beetje zeer.

Ronde getallen voelen fijner. Zo staat er ook nog steeds 2:05 op de klok voor de Ventoux. Dat moet ook eens een keer weg. Heeft hij meteen iets voor het rijtje goede voornemens. Trapper wil nog een keer 1:59:59 bijschrijven in zijn boekje. Zonder voetje aan de grond wel te verstaan, ook niet bij Chalet Reynard. En ook geen rond getal, maar wel een beeldschone tijd.

De mooiste ritten van 2016? Met de Travelmaster van Praag terug naar NL, een paar keer als eerste boven met de boys in de Eifel, het rondje Nederland dat liet zien wat een fantastisch fietsland Nederland eigenlijk is, beulen tegen de wind in op het dijkje en dan niet terugschakelen… Er was zoveel moois.

De Race Lite en Travelmaster hebben hun kilometers wel gemaakt. Alleen de mountainbike is wat tekort gekomen. Op de een of andere manier komt het daar niet zo van. En weer een pechloos jaar. Bijna tienduizend kilometer fietsen zonder malheur. Niks-komma-nul. Zelfs geen lekke band.

Natuurlijk sleept Trapper op elke rit een setje gereedschap mee, maar dat is meer voor het gevoel. Beter ermee verlegen, dan erom verlegen. Maar hij heeft het werkelijk nog nooit nodig gehad. ’Santos: built for life!’ heet dat.

Trapper reed de afgelopen vijf jaar circa 50.000 km bijeen op zijn drie Rohloff-en-riem-fietsen. Nooit ging er iets stuk. Nooit een reis hoeven onderbreken. Nooit onderweg naar een fietsenmaker hoeven zoeken. Een enkele keer glijden zijn ogen bij het passeren van een etalage nog wel eens over zo’n blinkend racemonster, weer een paar gram lichter en in de laatste modekleuren, maar hij laat zich niet verleiden. Geen derailleur en dat soort onzin meer voor Trapper. De Race Lite heeft zich berg-op meer dan bewezen.

Ja, als Santos met een nog net wat linker ontwerp komt, wie weet kan Trapper zich dan niet beheersen. Misschien heeft Rohloff voor dit jaar wel een 18 naaf in het vat zitten; ze moeten toch een keer met een antwoord op de Pinion komen. Als dat gebeurt, gaat Trapper wel om vermoedelijk. Zo fanatiek is hij ook wel weer. Maar dan wel netjes in de achternaaf natuurlijk, niet zo’n klont onder aan je trapas, dat vindt Trapper niet mooi. Het oog wil per slot ook wat.

Buiten potdichte mist. Dat wordt niks met fietsen vandaag. Dan maar een uurtje hometrainer. Na drie kerstdiners mag er best weer wat bewogen worden. Bouwen aan een nieuw seizoen. De laatste twee maanden van het jaar heeft Trapper nog wel wat gefietst, maar niet met veel overtuiging. November en december zijn eigenlijk voor het fietsen toch een soort nadagen, het uitrijden van het jaar.

Vanaf 1 januari heeft hij weer het gevoel dat hij weet waarvoor hij het doet. Natuurlijk, de pret, maar ook weer in conditie komen. Voor die mooie ritten straks. En elke dag ietsje langer licht. Het gaat weer kriebelen.

Trapper wenst alle lezers een goed fietsjaar.

TrapperContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.