• Marco & Lisette
 • Marco en Lisette
 • Marco Meijerink & Lisette Verzijl

  Wereldfietsers
  Travelmaster 3+
  4.29
  Race Lite

  Lisette en Marco zijn al meer dan 30 jaar bij elkaar en vanaf het begin is fietsen de rode draad in hun leven. Door de jaren heen hebben ze grote wereldreizen gemaakt waarbij ze samen over alle continenten hebben gefietst. Grote uitdagingen als de Sahara, de Himalaya, het Andes gebergte, de pampa’s, the outback in Australië, jungle in Azië, alles is befietst, bewandeld, beklommen of bevaren.

  Maar hoe indrukwekkend dat allemaal ook is, belangrijker is dat ze samen nog intens kunnen genieten van een ritje door de Hollandse polder of een wielertocht door de regen in België. Het plezier van het draaien van de pedalen en de lol van het reizen op de fiets, nieuwe mensen ontmoeten. Dat blijft. En misschien moesten wel eerst alle indrukwekkende reizen gemaakt worden om weer te kunnen genieten van een ijsje in Hoek van Holland.

  Elk jaar maken ze een mooie planning van wielertochten en fietsreizen. Want de wereld is mooi en moet natuurlijk per fiets ontdekt worden.

De Ardeche. Een fietstocht met de Travelmaster 3+

De Ardèche ligt in het zuiden van Frankrijk, op een dagje rijden met de auto. Een gebied met twee gezichten. In het westen de koele bergen met mooie beklimmingen, groene weides en stille dorpjes. In het oosten het laagland met altijd een mooi zomers klimaat. Waar de wijn rijkelijk vloeit en de dorpjes op marktdagen vol met leven zijn. In de ochtend de hitte in het laagland, in de middag beklim je op de toppen van je kunnen de top van de volgende mooie pas.

Lees meer


Bonne annee, bonne annee....

Bonne annee, bonne annee....

Het is 2017 en dat laten de Kameroenezen weten ook. Overal schalt uit de luidsprekers het bonne annee ons tegemoet. Kinderen, volwassenen, ouderen, iedereen lijkt vandaag in opperbeste stemming. Hoe armoedig de hutjes dan ook, dat stopt de mensen niet om iedereen een heel gelukkig nieuwjaar te wensen. En wij groeten enthousiast al fietsend terug. Zwaaien, lachen en groeten. Mooie dag.

Lees meer


Liefhebberij

Vorig weekend spotten we het. Wellicht de kleinste camping van Nederland. Vier plekjes waar je je trekkerstent neer kan zetten, een formidabele douche en een gezellige binnenruimte. Geen plek voor caravans en campers. Waarschijnlijk hebben de eigenaren nooit een business case gemaakt om deze camping rendabel te maken. Dit is een camping gebouwd uit liefhebberij. En dat straalt uit alles. Voordat ons tentje staat hebben we al een komkommer en een aubergine uit de campingtuin gekregen. Terwijl we koffie zetten weten we het, volgende week gaan we met onze trekkersfietsen hier opnieuw naar toe.

Lees meer


De Santos-Marco-Lisette wereldfiets

Een fiets geschikt maken voor een fietsavontuur gaat in een paar stappen. Voor velen begint dat bij de aanschaf. Fietsenwinkels bezoeken, vergelijkingen maken, voors- en tegens afwegen. Toen Robbert zijn nieuwe Santos Travelmaster 3+ liet zien, wisten we het al heel snel, de stap van het uitzoeken van een fiets slaan we snel over. De 3+ moet het gaan worden.

Lees meer


Minifietsvakanties

Soms zijn minifietsvakanties het beste. Gewoon, omdat ze mini, praktisch en handzaam zijn. Lekker snel weg, even onderdompelen in een andere beleving. Even werk en drukte achter je laten en gewoon kriskras door het landschap peddelen. 

Lees meer


Mount Oku, Kameroen

En weer lig ik op mijn snufferd happend in het zand. Grote buiteling. Steile afdaling vol met poederzand, stenen en rotsen gecombineerd met jeugdige overmoed. Niets gebroken dus we gaan gewoon door.

Lees meer


Travelmaster 3

Verrek, da's een heel andere fiets!

Lisette stuift mij voorbij op de nieuwe Santos Travelmaster 3+ en is in de veronderstelling dat iedereen haar voor de gek houdt.
Remmen, afstappen, kijken. Weer wisselen van fiets. Weer in extase. En weer niet geloven dat het dezelfde fiets is.

Lees meer


Madagascar

201108 Madagascar 311 1024Vreemd land, Madagascar. Gelegen tussen twee continenten, Afrika en Azië. Het is het eigenlijk geen van beiden of misschien toch wel. Vanuit mijn linkerooghoek vang ik een glimp op van de Tanzaniaanse hoogvlaktes terwijl mijn rechterooghoek aangetrokken wordt door een ogenschijnlijk kleurrijke Indiase dame.

Lees meerContact

    Schillingweg 41
   2153 PL Nieuw-Vennep
   +31 (0) 252 426 123
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   www.santosbikes.com

Santos op Twitter   Santos op Facebook   Santos op Instagram   Santos op Youtube


Vind een dealer

dealer icoon mapVind een dealer bij jou in de buurt en test je favoriete fiets.

Stel je fiets samen en bouw 'm op zoals jij dat wilt. Eenvoudig.


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.